Contact: info@hengeleninbelgie.be  
Hengelen in België
 | home  | Contact  | 
 Ľ Visplaatsen
 Ľ Trailerhellingen
 Ľ Wetgeving Vlaanderen
 Ľ Wetgeving Wallonie
 Ľ Wetgeving noordzee
 Ľ Visdag verslagen
 Ľ Visvergunningen
 Ľ Vaarsnelheden Belgie
 Ľ Winkels
 Ľ Info
 Ľ Diensten
 Ľ Adverteren
 Ľ Aanmelden vislocatie
 Ľ WindkrachtU bent bezoeker
3299217<<Terug
Hengelsport Robby fish geplaatst op: 18/04/2014     
 

 

Hengelsport Robbyfish

 

 

 

 Intro

 

 

 

In 2009 werd hengelsport Robbyfish in Wommelgem opgericht door Robby Florus en Sandra coninckxloey. Robbyfish behoord tot een van de grootste hengelsportspeciaalzaken ten Noorden van Antwerpen en wijde omgeving.


 

Bij Hengelsport Robbyfish in Wommelgem, kan U terecht voor al u hengelsport benodigheden op het gebied van Zee-, Karper-,Forel-, Roofvis-, Vlieg- en Witvis visserij.


 

Bij Robbyfish bent u aan het juiste adres. Dit is de hengelsportwinkel voor zowel de gevorderde als de beginnende Visser.

 

Assortiment

 

 

Hengelsport Robbyfish heeft een zeer uitgebreid assortiment zeemateriaal voor de boot-, strand-, of kantvisserij, voorts zijn ze gekend als “de Noorwegen en Ijsland specialist” bij uitstek, door hun samenwerking met Cordess travel. In hun winkel van 1500m2 kun je vele producten op je gemak bekijken, stretchers, tenten,hengels, paraplu’s,kunstaas en nog veel meer.

 

 

 

Verder vind je hier bijna alles op het gebied van witvisvisserij,vaste hengels,feederhengels,comfortable zitmanden,de beste lokvoeders,enz. voor de roofvishengelaars hebben ze shads, pluggen, spinners, jerkbaits,enz. in de meest uiteenlopende kleuren en vormen. Een greep uit het roofvis assortiment: Bomber, Storm, Salmo, Rapalla, Prologic, Fox,Savage gear,.....

 

 

 

 

Voor de karpervisser zijn er heel wat merken aanwezig. Zoek je een tent dan kan je hier echt kiezen uit een groot aanbod en ze staan ook nog eens uitgestald zodat je ze echt kunt zien en niet uit een folder hoeft te kopen. (Fox, JRC, Prologic, Trakker ,Nash, etc) Is er iets niet beschikbaar in de winkel dan kan het onmiddelijk besteld worden. Eigenlijk geld dit voor alle artikelen.

 


Van alles is er meer dan genoeg. En meestal ook op voorraad. Dus zul je hier niet snel voor niets naar toe rijden. En als je vragen hebt is het ook geen probleem. Het personeel van Robbyfish staat je graag te woord. Het zijn zelf ervaren hengelaars die U met vakkundig advies te woord zullen staan. Ja service staat hoog in het vaandel bij deze winkel.  En leuke aanbiedingen zijn er altijd wel te vinden. Voor sommige aanbieding komen mensen uit heel België en zelfs Nederland naar deze winkel afgezakt.

 


 

 

 

 

Ook voor voerboten ben je hier aan het goede adres. En wil je een fishfinder dan kan je deze hier ook wel vinden. Ben je dus op zoek naar een allround hengelspeciaalzaak die echt bijna alles heeft wat er maar te koop is op het gebied van hengelsportmateriaal, dan is deze zaak dus een echte aanrader. We kunnen dan ook iedereen aanraden om eens een bezoekje te brengen aan deze fantastische hengelsportzaak.


 

Een assortiment waar menig visser van onder de indruk zal zijn.

 

Ga gerust eens een kijkje nemen en ontdek de perfecte service en dienst naverkoop door de eigen hersteldienst.


 

Robbyfish hengelsport is tevens een Penn Service Center en heeft naast het volledige gamma aan Penn materiaal ook een eigen Penn hersteldienst voor al uw Penn molens en hengels. 

 

Bereikbaarheid


Robby Fish is gelegen aan de buitensingel van Fort II te Wommelgem op 3 min van het rondpunt Afrit Wommelgem (shoppingcenter Wijnegem/Makro). Adresgegevens: Fortbaan 68, 2160 Wommelgem, België.


 
 

Openingstijden van de winkel

 

Dinsdag tem donderdag: 9u tot 18u

Vrijdag: 8u tot 18u (van oktober tot maart open vanaf 9u)

zaterdag: 8u tot 17u (van oktober tot maart open vanaf 9u)

zondag, maandag en feestdagen gesloten

Tel 03/366.45.65.

  

Winkel impressie video

 

 


 

 

 

 <<Terug
© 2011 - hengeleninbelgie.be   
bsites websolutions
West Vlaanderen Oost Vlaanderen Antwerpen Limburg Vlaams Brabant Henegouwen Waals Brabant Luik Namen Luxemburg