Contact: info@hengeleninbelgie.be  
Hengelen in België
 | home  | Contact  | 
 Ľ Visplaatsen
 Ľ Trailerhellingen
 Ľ Wetgeving Vlaanderen
 Ľ Wetgeving Wallonie
 Ľ Wetgeving noordzee
 Ľ Visdag verslagen
 Ľ Visvergunningen
 Ľ Vaarsnelheden Belgie
 Ľ Winkels
 Ľ Info
 Ľ Diensten
 Ľ Adverteren
 Ľ Aanmelden vislocatie
 Ľ WindkrachtU bent bezoeker
3320601<<Terug
Penn ijslandfestival 2014 - Zondag 24 aug.2014 geplaatst op: 22/10/2014     
 Penn IJsland Festival 2014

 

 

19t/m 26 augustus 2014

 

  

Zondag 24 augustus 2014
 


Ook voor vandaag werd er veel wind voorspeld, dat werd dus weer een dagje fjordvissen.

‘s nachts werden we wakker van de hevig fluitende wind, een windkracht 7 tot 8 blies stevig over het fjord heen, het was net of er iemand orgel zat te spelen naast ons huisje. Dat beloofde niet veel goeds.

Heel wat teams besloten vandaag niet het water op te gaan of het later op de dag te proberen.

Wij wilde het toch proberen, Marc en Robby hadden er geen zin in vandaag, zij wilden eens lekker uitslapen en daarna wat in de haven vissen.


     


Het was net als gisteren ook vandaag zeer taai, vissen van 3 tot 8,5kg kon je genoeg vangen, maar zocht je de grotere, dan moest je zeer veel geluk hebben om er enkele tegen te komen, die dan ook nog zin hadden om aan te bijten. Onze zwaarste vissen vandaag waren net als gisteren niet zwaarder dan 8,5kg.

Swa wist wel nog een mooie roodbaars te vangen en Gust loste een zware vis, die zich wist te ontdoen van de Robby fish pilker toen hij in de oppervlakte kwam.


  


Vandaag bleek de zwaarste vis van de dag gevangen te zijn door Albert, die met zijn vis van 12,8kg de dagprijs won. Jan van de Bovenkamp wist vandaag ook een zeer mooie kabeljauw van 13kg te vangen aan een nieuw hengeltje van Berkley, de Urban Canmo ND 12 tot 30 gr, een 4 delige spinhengel voorzien van een Mitchell Mag Pro met een Berkley fireline van 12% op de spoel. Als dit geen materiaal test is!!!


   

 

Toch knap gevist van deze jongens om onder deze moeilijke omstandigheden nog mooie vissen te vangen.De nieuwe Berkley Urban Canmo ND testhengel van Jan werd s’avonds in ons huisje aan een grondige inspectie onderworpen, iedereen uit onze groep kijkt al uit naar het moment dat deze hengel op de markt zal komen. Deze nieuwe Berkley hengel wil je gewoon hebben! Trouwens niet alleen die hengel, die fantastische witte berkley outfits en die nieuwe rode caps die Jan droeg zagen er ook zeer leuk uit en waren direct gegeerd in ons team.<<Terug
© 2011 - hengeleninbelgie.be   
bsites websolutions
West Vlaanderen Oost Vlaanderen Antwerpen Limburg Vlaams Brabant Henegouwen Waals Brabant Luik Namen Luxemburg